Tuesday, 22 January 2008

Krijgsheer Balkenende aan de macht!

Balkenende mag kennelijk Moslim (-strijders met de nodige "oorlogsongelukjes") heimelijk doodschieten in een koloniale "opbouw-hulp" bezetting in Afghanistan en Irak illegaal binnenvallen........ met permissie van het CDA, CU ,PvdA en de VVD. ( Laf om niet te laten zien wat daar echt gebeurt, realistiche oorlogs filmpjes van "Defensie" raken altijd zoek! )
Strategisch ondoordachte en onhaalbare missie die geen Enduring Freedom en Opbouw zal bereiken maar Enduring War: met Enduring slachtoffers en Enduring haat zal zaaien en Enduring geweld zal uitlokken met wraakacties tegen Nederland en USA en partners die meedoen.
Lees de achtergronden op diverse nieuws en opinie media er maar op na en zie de NRC of Bureau Onderzoek van de publieke omroep of onafhankelijk oorlogsverslaggever Arnold Karskens weblog.
M.b.t. het buitenlandse beleid steun ik de SP die ik zeer consequent en consistent vind en reageer veel op de weblog van Harry van Bommel. en Krista van Velzen.

Balkenende houdt bovendien geen rekening met de bijna 1 miljoen moslims in Nederland die de brute aanvallen op moslim landen heus niet toejuichen.
Oorlog zou het laatste middel moeten zijn....daar denkt onze christelijke premier kennelijk heel anders over.
Hij zet Nederland als een moslim vijandig en oorlogszucht land op de wereld kaart.

Enduring bloed-normen en oorlogswaarden van Balkenende, die Enduring veiligheid, geld en onrust gaan kosten in Nederland.

Welke christelijke waarden ( verliezen ) vertegenwoordigd hij?

Niet de mijne!

Hugo Freutel ex-dienstplichtig sergeant pantser infanterie '81-4

Digitale tekening gemaakt in Painter Classic

No comments: